Second hand-butik Kista

I Kista Galleria, vid McDonald’s, ligger vår största second hand-butik Artikel2 Kista. Här hittar du ca 700 kvadratmeter fyllda med kläder, möbler, böcker, inredning och prylar för stora och små. Välkommen in och handla hållbart!

Öppettider second hand-butiken i Kista

Måndag – Söndag                  10:00-20:00

Avvikande öppettider 2024

Julafton 24/12                           10:00-16:00
Juldagen 25/12                         Stängt
Nyårsafton 31/12                      10:00-16:00

Kontaktuppgifter Artikel2 i Kista

Telefonnummer:
070-207 08 50

Vägbeskrivning second hand-butiken i Kista

Till Kista tar du dig lätt med tunnelbanans blå linje eller buss. För den som vill ha en kort promenad och ta pendel är Helenelund närmsta pendeltågsstation. Kista Galleria har goda parkeringsmöjligheter.

Adress:
Kista Galleria
Hanstavägen 55 F, 164 53 Kista

Vår second hand-butik i Kista Galleria

Artikel2 Kista har ett brett utbud av secondhand kläder för dam, herr och barn. Här hittar du mängder av basplagg, märkeskläder och vintage som följer säsongens trender och behov. Matcha med kompletterande accessoarer i form av skor, väskor, sjalar, hattar och smycken för att hitta din personliga stil. Vi har även en inredningsavdelning med textilier, husgeråd och prylar i alla möjliga former.

Här finner du även ett stort utbud av populärkultur i form av bokhyllor, DVD, CD-skivor, sällskapsspel, tv-spel och pussel. Letar du efter begagnad sportutrustning är Artikel2:s sportavdelning värt ett besök, här kan du fynda allt från skidor till bollar och skridskor till ett fördelaktigt pris. Vår second hand butik i Kista har en välfylld barnavdelning med barnkläder, leksaker, böcker, filmer och prylar. Här kan du fynda kläder och leksaker till barn i olika åldrar, som har många år av bruks- och lektid kvar att ge.

Second hand-butiken i Kista har även en stor yta med möbler.

Besök gärna våra andra butiker

Vi har second hand-butiker på fyra platser i Stockholm samt att du hittar oss online på Tradera. Utöver butiken i Kista hittar du oss:

På Södermalm vid Slussen (Peter Myndes Backe 8)

I Solna (Solna Centrum)

I Liljeholmen (Liljeholmstorget Galleria)

 

Följ vår Instagram @artikeltva för second hand-inspiration, nyheter om vår verksamhet samt erbjudanden.